Sporten voor Sophia Kinderziekenhuis

Het was  een hele bijzondere avond met 43 deelnemers het mooie bedrag van 8570,00 opgehaald! En dan nog het bedrag van Kinderen zwemmen voor Sophia 4366,00 . Iedere euro telt nou ik kan je vertellen dat het mij wederom weer heeft ontroerd toen ik hoorde dat er weer kinderen stonden die gewoon hun spaarpotje stonden leeg te halen of hun week zakgeld doneerde dat vind ik de mooiste giften! Kippevel krijg ik van dit soort momenten! Tevens was het heel bijzonder dat afgelopen zaterdag mijn nichtje 3 uur gesponsord in het bad meedeed! 4 jaar terug toen ook het Thorax centrum als doel was , was zij een van de patiëntjes die groot te zien was op het scherm in het Topsport centrum. Een jaar na die editie van SvS kreeg zij haar donorhart en nu stond zij daar! Al ga ik 11 februari helemaal kapot op die spinningfiets , het maakt mij niets uit ik weet waar wij het met z'n allen voor doen! Op naar een nog mooier eind bedrag van SvS 2017.

Ohio was aanwezig voor het licht en geluid en ook wij dragen dit initiatief een warm hart toe. Geweldig om te zien hoe deze mensen voor dit goede doel zich inzetten.  

Sophia Kinderziekenhuis

Bel voor info: 085-4897160

Cookie verklaring: Ohio.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.