Anne Marie 

Voor OHIO is het fijn om met een zangeres als Anne-Marie te werken omdat ze zo'n breed repertoire in de jaren heeft opgebouwd dat het altijd een geslaagd evenement wordt waar zij komt. Of het ingetogen of uitbundig moet zijn het is voor haar geen probleem.

Pop, Soul, Jazz, Ballads, Funk, Nederlandstalig, Rock, Dance-classics, R&B, Rock & Roll, 70's - 80's - 90's - 00's
VAN GEWOON, ALLES DOOR ELKAAR!

altijd zin in een feestje!


biografie

Zingen en muziek maken was belangrijk voor mij toen ik nog een klein meisje was. Met de stofroller van de platenspeler van mijn vader (zie foto hierboven!!) stond ik als kleuter al voor de spiegel te playbacken op jazz, soul en motown muziek en later zat ik vol overgave met mijn handje bij de record-knop van mijn cassette -deck als de softsoul show van Ferry Maat weer op de radio kwam. Tijdens mijn lagere school periode en de middelbare school zat ik in schoolbands, schreef ik eigen teksten en speelde ik veel toneel en musicals. Vanaf mijn viertiende stond ik voor het eerst op échte podia.

Mijn passie is geboren.

In de jaren die betrokken zijn in het kader van diverse bands, zeer veel ervaring en vooral mijn repertoire enorm uitgebreid.

Solo zangeres -Easy Listening 

Ben je voor je receptie, (bedrijfs)feestje, vrijdagmiddagborrel, zakenlunch of -diner op zoek naar stijlvolle, easy en vooral relaxte achtergrondmuziek? Ik verzorg het tot in de puntjes; lekkere jazzy soul- en loungeballads, onder begeleiding van orkestbanden, op een volume dat iedereen elkaar gewoon kan verstaan. Niet alleen heb ik ervaring in het zingen bij diverse live bands, ook als solo artiest maak ik je avond compleet met mooie orkestbanden Een kleine set up, mooie ledverlichting en muziek op ieder gewenst geluidsniveau!Bel voor info: 085-4897160

Cookie verklaring: Ohio.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.